Om oss

Brenneriet med sin helt egen kaffeplantasje 

Corado Coffee Roasters ble startet i 2019 av Jose Corado og Susann Corado Midling. Kaffebrenneri er lokalisert i Sør-Norge og eier sin helt egen kaffeplantasje i Guatemala. 

Vårt mål er å importere den beste kaffen som familiefarmen, Hacienda el Guarsin, kan produsere. Vi arbeider hardt både i Guatemala og i Norge for å øke kvaliteten på hver kaffebønne år etter år. Kaffeplantasjen og kaffebrenneriet går hånd i hånd, og det er viktig med en positiv utvikling begge steder for å kunne servere den beste kaffen. 

Vi er utrolig stolte over null mellomledd. Dette gjør at alle som arbeider for oss på plantasjen har en god lønn for deres arbeid, samtidig som at dette ikke går utover endekunden her i Norge. Vårt ønske er at kvalitetskaffe skal være tilgjengelig for alle, derfor streber vi etter gode konkurransedyktige priser for våre produkter.

Kjøper du kaffe fra oss så kjøper du kaffe fra en familie med kjærlighet og lidenskap for god kaffe. Jord, mennesker og varer behandles med respekt og dette gjenspeiles i smaken.